lauantai 20. syyskuuta 2014

Minä ostin ruokaa

Uuteen ympäristöön muuttaessa kestää aina aikansa, että sopeutuu ja löytää kaiken tarvittavan, kuten esimerkiksi lähimmät ruokakaupat. Uuteen maahan muuttaessa haasteena on myös uudet ruoat, vieraat brändit, epäselvät ruokapaketit ja minun tapauksessani vielä vieras kieli. Annan itselleni aina tietoisesti aikaa ennen kuin alan vaatia täyttä jääkaappia ja parempia ruokavalintoja. En tosin odottanut, että siinä menisi kolme kuukautta. Nämä viimeiset kolme kuukautta olen kiireen ja laiskuuden vuoksi elänyt pääasiassa työpaikan salaateilla, kaurapuurolla, rahkalla, Suomesta tuodulla ruisleivällä, munakokkelilla ja take away ruoalla. Välillä on tullut Annan kanssa tehtyä ruokia yhdessä, mutta kotona en ole pannulla paistanut lettujen ja munakokkelin lisäksi mitään muuta. Tämä on mielestäni aika outoa, sillä viime keväänä söin päivittäin ruoaksi kanaa, kalaa tai lihaa. 

Nyt on kuitenkin tämä ongelma korjattu. Fillaroin tänään 5 minuutissa ensimmäistä kertaa Aldiin ja ostin järkyttävän määrän ruokaa. Pakastin on nyt täytetty kanalla ja kasviksilla, jääkaapissa odottaa jauheliha huomisiin lihapulliin. Ostin myös purkkiruokaa laiskojen päivien varalle ja aion alkaa myös kuljettamaan eväitä ahkerammin töihin. Aiemmin jotenkin ei vain ole ollut aikaa ja energiaa suunnata tuonne erittäin halvan ruoan kauppaan, sillä arkisin se sulkee jo kasilta ja sunnuntaisin se ei tietenkään ole ollenkaan auki. Muutenkin lähimmät ruokakaupat ovat väärissä suunnissa ja ärsyttävän matkan päässä.


Jokohan tässä olisi viimeinen arkinen asia, joka vihdoinkin on muuton jälkeen kunnossa? Nyt kun vain ehtisi useammin käymään kaupassa, etenkin tuolla pyörällä sinne pääsee hetkessä. Ja täysien kauppakassien kanssa on helppo rullata alamäkeä kotiovelle asti.

2 kommenttia:

  1. Mikä croissantti! AH! Onko tuo Aldi muuten Lidliäkin halvempi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ainakin Suomessa olevaa Lidliä :) esim. 400g kanaa oli 2.60e ja luomunakin sama määrä oli vain 3.20e!

      Poista