maanantai 8. syyskuuta 2014

TRIVAGO ON TOUR

Takana on varmasti yksi elämäni ikimuistoisimmista reissuista. Aamusta iltaan upeita kokemuksia, juhlimista, uusia tuttuja, mahtavia maisemia ja suuri määrä univelkaa! Instagramiani seuraavat varmaan jo huomasivatkin, että työmatkamme (trivago on tour) päätyi 10 tunnin junamatkan jälkeen Itävaltaan, Tiroliin. Siellä meitä odotti upea lomakeskus keskellä Alppeja kylpylöineen ja luksusmökkeineen. Osa porukasta majoittui hotelliin, mutta itse pääsin nauttimaan hulppeasta mökistä. Aamumme alkoi joka päivä uskomattomalla aamupalabuffetilla.


Pelkästään majoitus ja ruoka ei ollut viimeisen päälle. Osa porukasta pääsi kokeilemaan koskenlaskua, joka omalta osaltani nousi yhdeksi elämäni jännimmistä kokemuksista. Edes 8-9 asteinen vesi ei hidastanut menoa. Meillä oli hyvä porukka veneessä, tuttuja kavereita ja uusia naamoja. Oma ohjaajamme oli hauska ja antoi meille mahdollisuuden jopa hypätä hyiseen veteen keskellä koskea. Meille oli opetettu, että veneestä pudotessa on tärkeää pitää jalat edellä suojatakseen itseään kiviltä. Opimme myös miten kiskaistaan kaveri takaisin veneeseen. En ensin meinannut hypätä veteen keskellä kohisevaa koskea, mutta kun muutama kaveri loikkasi toiselta puolelta, seurasin itsekkin suurempia ajattelematta perässä. Ympärillä aukesi upeat maisemat, porukkamme lauloi kaikille tunnettuja hittejä niin Backstreet Boysista Gloria Gaynorin I will surviveen. Toinen henkilökohtainen suosikkini reissulta oli, kun nousimme gondolihissillä noin 2600 metrin korkeuteen hienoon ravintolaan, jossa juhlimme yöhön asti. Sieltä siirryimme myöhemin vielä hotellin baariin jatkamaan juhliimista.


Kaiken kaikkiaan reissu oli upea. Sain itseni flunssaiseksi jo alkumatkasta, kun matkasimme Saksan halki Itävaltaan junalla. Kyseessähän oli yöjuna nukkumahyteillä, mutta omat yöuneni jäivät noin tunnin mittaisiksi, sillä junan kahdessa party-vaunussa oli niin kova meno, että nukkumaan ei vain ehtinyt! Kävimme myös viimeisenä päivänä patikoimassa uskomattomissa maisemissa ja nautimme illalla 6 ruokalajin illallisen. Itse hyydyin flunssaisena sänkyyn aikaisin viimeisenä iltana, bileet olivat kuulemma jatkuneet yli kuuteen aamulla. Ensi vuotta odotessessa! 

2 kommenttia:

  1. Oih, kuulostaa ihan mahtavalta reissulta! Instassa jo ihailinkin sun kuvia - aivan upeita maisemia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Reissu oli todellakin täynnä ikimuistoisia hetkiä :)

      Poista