sunnuntai 23. marraskuuta 2014

JOULUINEN DÜSSELDORF

Perjantaina työpäivän lähestyessä loppuaan päätin, että käyn nappaamassa kotoa kameran ja suuntaan yksin juuri auenneille joulumarkkinoille kuvailemaan tunnelmaa. Koko viikonlopun tarkoitus olikin ottaa rennosti ja viettää laatuaikaa itseni kanssa. Sunnitelma hieman muuttui ja toimistolla hengailu venähti odottamaani pidempään. Ja vaikka perjantaina ja lauantaina tulikin oltua markkinoilla, niin en ollut siellä yksin eikä kamerakaan tarttunut kertaakaan mukaan. Sunnuntaina skarppasin ja tähtäsin vanhaankaupunkiin juuri hämärän laskeutuessa. Ja tietysti, kaikki markkinat olivat poikkeuksellisesti tänä sunnuntaina kiinni. Päädyin siis kuvailemaan valoja ja keskustassa käyvää kuhinaa, ennen kuin lähdimme katsomaan uusinta Nälkäpeliä elokuviin. Koitan kuitenkin jossain vaiheessa napata kuvia joulumarkkinoilta, onhan siellä niin nättiä!Joulumarkkinoita ja matkalaukusta kaivettua kevyttalvitakkia lukuunottamatta Düsseldorfissa on vielä aika syksyisää. Suomalaisena sanoisin ehkä lokakuista. Eilen kävin lähes 15 kilometrin hölkkä-kävelyllä, ihan vain siksi että halusin nauttia säästä. Ja siitä nautinkin, sillä lenkki kulki mukavasti pelkässä hupparissa ja juoksucapreissa. Onneksi Reinin varrella puhalsi tuuli, sillä ilman sitä olisin varmaan läkähtynyt auringonpaisteessa. Tällainen leuto talvi on enemmän kuin mieleeni! 

4 kommenttia:

 1. Saksalaiset osaa kyllä noi joulumarkkinat ja koristelut - niin kauniin näköistä!

  VastaaPoista
 2. Oi että, onpa kaunista. Upeita kuvia! Barcelonassa mentiin aina vähän yli noiden jouluvalojen kanssa - pinkkiä ja sinistä. Noi perinteiset on enemmän mun juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tykkään itsekin tosi perinteisistä joulukoristeista ja tämä saksalainen tyyli miellyttää silmääni todella paljon.

   Poista