sunnuntai 28. joulukuuta 2014

VUOSI 2014

Vuosi alkaa taas lähennellä loppuaan, eli on siis aika katsahtaa tämän vuoden tapahtumiin, kohokohtiin ja arkeen. Tämä vuosi oli monella lailla parempi kuin aiempi (vuoden 2013 tiivistyksen löydät täältä). Tämä vuosi on jotenkin ollut paljon helpompi ja täynnä onnistumisia, kun taas edellisenä vuotena tuntui vastaan tulevan kaikenlaisia haasteita. Kuluneen vuoden aikana matkusteltiin hieman vähemmän, mutta isoja saavutuksia tuli sitäkin enemmän. Valmistuin huikealla arvosanalla Skotlannista yliopistosta, sain heti perään työn ja muutin taas uuteen maahan.

Alkuvuosi kului Aberdeenissä, pääasiassa urheillessa, lentopallon parissa, terveellisen elämän ääressä sekä yliopistolla. Sain kuin sainkin opparin väännettyä ajoissa valmiiksi. Muistan erittäin selvästi, kun lähdin aamuviideltä kävelemään yliopiston kirjastolle, että saisin sen tulostettua ja vietyä niputettavaksi hyvissä ajoin. Keväältä on stressin ja kiireen vuoksi paljon tyhjiä aukkoja ja välillä en edes tajunnut kuukauden vaihtuneen. Siinähän se kevät sittenkin menikin!


Sitten päättyi opiskelu ja kävin vuoden ensimmäisellä visiitillä Itävallassa Lindan luona. Itävalta-reissujahan tuli tälle vuodelle sitten kolme, kaksi Innsbruckiin ja kolmas tietämättömänä trivago on tourilla. Viimeisellä reissulla vietimme myös päivän Italiassa.


Kesäkuussa kävin myös viettämässä pari liian ihanaa viikkoa Suomessa. Sen jälkeen alkoi elämäni Saksassa ja työskentely trivagolla. Syksyyn on mahtunut monenlaista tapahtumaa työkavereiden kanssa sekä arkista elämää vieraassa maassa. Luonani on käynyt paljon vieraita, mutta itse olen nähnyt Saksaa vasta liian vähän. Mutta onhan tässä aikaa!


Suunnitelmia ensi vuodelle on vielä todella vähän, oikeastaan vain maalis-huhtikuussa oleva Kaakkois-Aasian reissu Annan kanssa. Vaikea siis taas kerran edes veikata millainen ensi vuosi on, tai minne se minut vie. Olenko vuoden päästä vielä Saksassa? Jos en, niin missä? Odotan vuotta 2015 aikamoisella jännityksellä ja innostuksella! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti