maanantai 26. tammikuuta 2015

Alkuvuoden urheilumotivaatiot

Tammikuun alussa urheilumotivaationi pomppasi taas taivaisiin. Tässä muutama urheiluun motivoiva asia arjestani:

1. Sosialisoi urheilun parissa. Salitreenit ja spinning yhden kaverin kanssa, maanantailenkit töiden jälkeen pohjoismaisten työkavereiden kanssa, beach volley (sisähallissa) useamman trivagolaisen kanssa. En näköjään taida urheilla enää koskaan yksin. Ja se vasta hauskaa onkin!

2. Osta uudet vermeet. Ostin joululomalla Suomesta elämäni ensimmäiset spinning-kengät. Niiden oston jälkeen on enemmän kuin mielellään käynyt polkemassa pari kertaa viikossa. Spinning on yksi, tai oikeastaan ainoa ryhmäliikuntalaji, josta tällä hetkellä pidän. Monien vuosien harkinnan jälkeen oli siis vihdoinkin aika panostaa.

3. Varaa matka biitsikohteeseen. Kliseistä, mutta kukapa ei haluaisi rantakuntoon. Aasian matka häämöttää vain 1,5 kuukauden päässä! Jaksaa jaksaa, juoksee juoksee, polkee polkee.

4. Vedä itsesi ihan ähkyyn ja laiskottele viimeiseen pisteeseen asti. Tätä tein joululomalla ja kyllä vaan tuli kunnon hikoilua ikävä. 

5. Älä omista saunaa. Itselleni ainut mahdollisuus Saksassa on saunoa salilla. Sinne siis, kun saunaan tekee mieli! Siellä tosin ei ole kiuasta näkyvissä ja lämmötkin semmoiset hätähoususaunojan tasolla. Kerran Suomessa en jaksanut odottaa saunan lämpiämistä ja istuin semmoisissa laimeissa 40 asteen "löylyissä". Ihan kuin Vietnamissa olisi ollut. Kuumaa ja kosteaa. 


Mikäs teitä urheilevia lukijoita motivoi? Perinteinen hyvä fiilis vai jokin yllättävä? Kenties uusi aktiivisuusranneke, joka painostaa keräämään askelia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti