perjantai 2. tammikuuta 2015

Joululoma kuvina

Instagram-tiliäni seuraavat ovatkin jo nähneet osan näistä kuvista. Tässä kuitenkin palasia joululomaltani Suomessa, joka on jo valitettavan lähellä loppua. Sunnuntaina saapuu serkkutyttö lomani viimeisiksi päiviksi meille ja tiistaiaamuna lähden jo aamukuudelta kohti Düsseldorfia. Nyt on sellainen olo, että vaikka olenkin oikeastaan koko loman ollut vain vanhempieni luona maalla, niin kyllä tätä voisi jatkaa vielä piiiitkääään!


1. Ensimmäinen aamu, toivomusteni mukaisesti luminen. 2. Heti sängystä noustua äitin ihana juoksutakki päälle ja takkiin sopivat lenkkarit jalkaan. Kyllä vaan pakkanen tuntuikin vaikealta lenkki-ilmalta. 3. Seuraavana aamuna alkoi odotettu hemmottelupäiväni: ensin pitkä vyöhyketerapia ja sen jälkeen kampaajalle, joka ymmärsi täysin mitä halusin. Luonnollinen liukuvärjäys ja kerrankin ei liikaa latvoista. Minulle vieras kampaaja ja ensimmäinen tyytyväinen käynti vuosiin!


4. Vuotuinen piparkakkutalo projekti. Aina joutuu aluksi hieman kiukutella, kun taikina jää pöytään kiinni ja seinät ovat ihan mutkaiset. Tuttuun tapaan liimasimme isän kanssa yhdessä mökin pystyyn. 5. Joulukuusi on minulle yksi joulun tärkeimmistä asioista. Tänä vuonna koristelu oli klassisempaa ja kaukana siitä lapsuusvuosien Mitä enemmän ja sekavampi, sitä parempi -tyylistä. 6. Jouluillallinen. Jotenkin tänä vuonna en syöny palaakaan kinkkua. Laatikot ja puuro kyllä maistuu aina.


7. Vanhojen joulujen muistelua. Tänä vuonna otettiin päivitetty versio perhepotretista. Tuo kuva on otettu 19 joulua sitten. 8. Pakkanen, lumi ja käsittämätön auringonlasku ovat vain todella upea yhdistelmä. 9. Sauna. Täytyykö muuta sanoa? Kunnon löylyjä on ollut ikävä ja niistä on kyllä tällä lomalla saanut nauttia lähes joka päivä.


10. Aloitimme yläkerran varastojen siivousurakan koko perheellä. Ihania muistoja ja tuhottoman paljon roinaa. Ollaan jo loppusuoralla ja tavaraa on jäljellä ehkä neljännes. 11. Flunssailin pitkän aikaa. Sitten oli pakko lähteä Vaasaan tyhjentämään alkulomasta varattua kirppispöytää. Päässäni veljen tyttöystävän tekemä ihana pipo ja huulissa punaa. Aika luksusta pyjaman ja flunssan jälkeen. 12. Lumiset, aurinkoiset automatkat. Kaunis tämä Suomen (luminen) talvi.


13. Lisää siivousurakan tuomia muistoja. Kuulen aina tuon päivän kuvia nähdessäni, kuinka olin hämilläni ja peloissani jalkoja kutittavasta nurmikosta. 14. Uusivuosi Tampere-tyttöjen kanssa Ikaalisten läheisyydessä, keskellä ei mitään. Ihanat 24 tuntia.  15. Lohipiirakka piristämään meidän perjantaita. Uudenvuoden kunniaksi tietysti hieman kevyempi  versio, vaikka who cares

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti