torstai 22. tammikuuta 2015

Pikalomalle Bruggeen

Saksaan palaamisen jälkeen minulla on ollut hirmuinen himo lähteä viikonloppumatkoille. Vieressä olisi kasa minulle tuntemattomia kohteita, kuten Amsterdam, Luxemburg, Bryssel, Hampuri, Frankfurt ja monta muuta. Nyt vihdoinkin varasimme, hieman poikkeuksellisella tyttöporukalla, junat ja hostellin Bruggeen (Bruges), Belgiaan. Lähdemme hieman reilun kahden viikon päästä aikaisin lauantaina ja palaamme sunnuntai-illaksi kotiin. Matkat ja majoitus Bruggeen eivät olleet ihan halvimmat, mutta alle 80 eurolla selvitään (per henkilö).

Brugge on Belgiassa oleva suhteellisen pieni kaupunki. Pienestä koostaan huolimatta tällä keskiaikaisella kaupungilla pitäisi olla paljon annettavaa. Kaupungin läpi virtaa useita kanaaleita ja vanhakaupunki kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Kauniin kaupungin lisäksi odotan ensimmäiseltä Belgia-kokemukseltani vohveleita ja hedelmäolutta (fruit beer). 

Olen itse hirmu innoissani reissusta! Onko teistä kukaan käynyt kyseisessä kaupungissa? Osaatteko suositella jotain belgialaisia herkkuja?

3 kommenttia:

 1. Brugge on ihana!!! Käytiin siellä pari kertaa kun asuin Brysselissä. Vohvelit on tietty ihan must ja samoin ranskalaiset (frites), ne pitää syödä kastikkeen kanssa :) sairaan epäterveellistä mutta todella hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että joku siellä käynyt piti kaupungista! Ja kiitos vinkistä, fritesit menee myös siis ruokalistalle :)

   Poista
 2. yummy
  Great Post. Lovely Blog. I am really loving your blog.
  I am following your blog. Hope you will follow back. xxx Keep in touch
  BeautyDrugs new blog post click & comment

  VastaaPoista