keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Hotellikyylä

En tiedä muista, mutta minun mielestäni yksi paras osa matkan suunnittelua on hotellien selailu. Saatan selata majoituksia laidasta laitaan useamman tunnin. Minulle kelpaa edulliset budjettihostellit yhtä lailla kuin hienommat hotellit kuntosaleineen ja buffet-aamiaisineen. Selailen useammalta sivustolta, vertailen, varmistan peruutusmahdollisuudet, lueskelen arvosteluja, katson sijainnin, kauanko kävelee keskustaan, onko aamupalaa.. Hyvin usein huomaan olevani juuri se henkilö, joka varaa matkan majoituksen. Saatan ehdottaa useampaa eri vaihtoehtoa, mutta usein muut vain myötäilevät. Tästä kaikesta voisikin päätellä, että taidan olla ihan oikeassa firmassa töissä (vinkkinä niille, jotka eivät tiedä: Hotelli? trivago).


Nyt kun edessä on kaikenlaista matkaa ja reissua, on hotellisivustot käyneet kuumina. Välillä on selailtu infinity uima-altaalla varusteltuja hotelleja Bangkokista, toisena hetkenä varattu kodikas venemajoitus yhdestä niistä Amsterdamin useasta kanaalista. On selattu pohjois-Saksan  tarjontaa ja varattu nopeasti tyttöporukallemme parit pedit Bruggesta viikonlopuksi. Jostain syystä se majoitusten selailu on vain niin jännittävää, vaikka harvoin lomilla sinne hotelliin/hostelliin mennään asumaan. 

Nyt kun sähköpostia on täytetty varausvahvistuksilla, voin vihdoinkin käydä kiinni asiaan ja kaivaa pienen rinkkani sängyn alta pölyistä pois. Aiemmin en jotenkin vielä ole ehtinyt innostua kahden päivän tehoreissustamme Bruggeen, mutta varmasti huomisen Brugge-palaverin jälkeen mieleni alkaa heräillä. Vohveleita! Kanaaleita! Ranskanperunamuseo! Odotan hirmuisesti myös sitä, että saan kameraan satoja kuvia kivoista maisemista, joita tuijotella monena iltana ja joita jakaa myös tänne teille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti