sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Monipuolinen viikonloppu

Takana on ihanan monipuolinen viikonloppu. Tämä piti olla se viikonloppu, kun suuntaan Hampuriin, mutta suunnitelmat muuttuivatkin ja Hampuri jää myöhemmäksi. Ihan hyvä näin, sillä seuraava viikonloppu menee muuton kanssa hääriessä. Hoidan muuttoruljanssin (toivottavasti) lauantaina ja sunnuntain voin sitten käyttää tavaroiden asetteluun. Etenkin vaatteiden ripustamiseen. Huoh, miksi olen ostanut näin paljon vaatteita? 

Perjantaina katsoin Theory of Everything -elokuvan. Kai tekin olette jo nähneet sen? Jos minun pitäisi jotenkin kuvailla kyseistä elokuvaa, sanoisin että oli kyllä aika tunteisiin vetoava. Samanaikaisesti myös erittäin informatiivinen. Tänään suunnattiin myös elokuvateatteriin tyttöporukalla katsomaan erästä elokuvaa, jossa on aika useita harmaan sävyjä, aika tarkkaan viisikymmentä. Mikäs siinä tyttöjen kanssa kikatellessa. 


Näiden elokuvahetkien väliin on mahtunut myös yhdet työkaverin läksärit, muutamat rauhalliset viinilasilliset baarissa, käynti viikonloppumarkkinoilla, uuden selfiekepin käyttöä, todella kevyesti kulkenut iltalenkki sekä sunnuntaipäivää piristävä salitreeni. Ainiin, ja pakkauskriisejä. Haen huomenna tulevalta kämppikseltä lisää laatikoita, sillä omani loppuivat aikoja sitten. Toivon todellakin, että muutto olisi jo ohi. Aika kiva muuttaa uudelle, paremmalle alueelle ja lähemmäksi työpaikkaa. Mutta itse se prosessi on niin turhauttava, etenkin kun kukaan tuttu ei omista autoa ja joudun turvautua muuttopalveluun. Jota en ole vielä edes varannut.

2 kommenttia:

  1. Mä meen perjantaina varmaan katsomaan ton Theory of Everything - elokuvan. Meinasin purskahtaa itkuun (enkä edes ole mitenkään kovin tunteellinen tai helposti itkevä ihminen) jo traileria katsoessa, että täytyy varmaan leffaan mennessä varautua ottamaan mukaan nenäliinoja ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelin elokuvaa ja nenäliinoja! Itse vollotin ajoittain ihan kunnolla! :D

      Poista