maanantai 9. helmikuuta 2015

VIIKONLOPPU UPEASSA BRUGGESSA

Vietimme viime viikonlopun pienellä tyttöporukalla Bruggessa, Belgiassa. Hyppäsimme lauantaina aamuseitsemältä junaan ja saavuimme perille jo ennen puolta päivää. Vaikka Brugge olikin minulle täysin tuntematon kohde, osoittautui se todelliseksi aarteeksi. Miksi kaikki puhuvat aina Brysselistä, kun tunnin päässä odottaa tuollainen helmi? Kaupungin kapeilla kaduilla näkyi kaiken värisiä, erittäin suloisia taloja. Pakusta sai ostaa vohveleita ja tosituristeille oli tarjolla hevoskyytejä. Todella turististahan siellä oli, mutta tunnelmalliset kuppilat, värikkäät talot, elämäni paras jäätelöannos, höyryävät vohvelit, kaupungin läpi virtaavat kanaalit ja jokaisen kulman takana olevat pienet suklaapuodit veivät sydämeni. Yövyimme keskustassa olevassa isohkossa hostellissa, jota en kyllä lähtisi suosittelemaan. Palvelu oli hyvää, sijainti täydellinen ja hinta (etenkin Bruggen hintatasoa ajatellen) todella huokea, mutta itse rakennus oli aika karu. Sänky oli onneksi mukava ja nukuin yöni hyvin. 

Kaupungista löytyy myös museoita, kuten ranskanperunamuseo tai suklaamuseo. Itse päädyimme kiipeämään vain Belfry-torniin nähdäksemme maisemat, muuten museot ja muut jäivät väliin. Kaupungin kaduilla vaeltelu riitti meille enemmän kuin hyvin. Kaiken kaikkiaan, reissu meni todella hyvin! 

Tässä pieni katsaus kaupunkiin minun kameran kautta. Odottelen vielä kuvia toisesta kamerasta, jolla itsekkin napsin enemmän kuvia kuin omallani. Laitan siis vielä toisen kuvapostauksen myöhemmin, sillä tuossa kyseisessä kaupungissa oli todellakin ihailtavaa. Teen myös ruoasta ja etenkin herkuista erillisen postauksen. Voin sanoa, että suklaa ja vohvelit maistuivat!4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tosin olen melko varma ettei Bruggestä edes saa huonoja kuvia kun se on niin söpö kaupunki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä sattui vielä olemaan aurinkoinen sää, joka teki tietysti kaikesta vielä kauniimpaa!

   Poista
 2. Onpas suloisen oloinen kaupunki! varmaan iskisi muhun täysillä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon vahvasti että todellakin iskisi, sillä se todennäköisesti iskee kaikkiin! :)

   Poista