keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Ajatuksia Aasiaan lähdöstä

Matkainnostus kutkuttelee, mutta vielä tällä hetkellä se on jossain syvällä uumenissa. On ollut jotenkin niin hirveästi kaikkea muuta, kuten muuttoa ja Amsterdamia. Ja yhtäkkiä pitäisikin parin päivän päästä lentää Bangkokiin.


Eilen illalla vedin kesävaatteet kaapista ulos ja irrottelin useat hintalaput sortseista, topeista, jumpsuiteista. Viime reppureissulla lähdin ajatuksella, että pakkaan mukaan vain kurjia ja turhia rääsyjä. Ne voisi sitten heittää menemään ja ei olisi väliä vaikka hajoaisivat tai likaantuisivat. Jo ensimmäisen viikon aikana vihasin kaikkia vaatteita ja päädyin pukeutumaan matkalta ostettuihin reppureissausvaatteisiin. Tiedättehän, villejä kuviota, löysiä housuja, I love Vietnam -paitoja. Viimeistään jälkikäteen kuvia katsellessani huomasin vihaavani niitäkin vaatteita. Joten nyt pakkaan mukaan uutta vaatetta ja vanhoja helmiä. Rinkassa taitaakin olla tyylilleni uskollisesti pääasiassa tummia ja mustia vaatteita, mm. 8 mustaa toppia. Eiköhän niillä pääse alkuun, viime reissulla nimittäin pukeuduin aina kun vain paidan puhtaustaso salli, kahteen mustaan toppiini.

Viime viikolla varattiin ensi tiistaille lentoyhteys Bangkokista Siem Reapiin Kambodzaan sekä ensimmäisten öiden hotelli Bangkokista. Sitten vihdoinkin järkkäsin kunnon matkavakuutuksen ja puhelinepisodin jälkeen myös erillisen puhelinvakuutuksen, joka kattaa puhelimeni kaikkialla maailmassa joka päivä. Olen nähnyt nimittäin painajaisia hajonneesta näytöstä jo ainakin kaksi kertaa. Vielä pitäisi hakea malarialääkkeet valmiiksi Laosia varten, sillä todennäköisesti ylitämme rajan muutamaksi päiväksi. Jännää miten yhdellä reissulla koen 3 täysin uutta maata! Okei, nyt se matkainnostus taas heräsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti