lauantai 25. huhtikuuta 2015

HELLO WEEKEND

Hirmuisesti matkapostauksia viime aikoina, eikä sanaakaan arjestani. Ja vielä saattaisi olla jotain Aasia-juttua kerrottavana, jos teitä kiinnostaa? Mutta niin, mitäs tänne tällä hetkellä kuuluukaan..

Hanna oli viihdyttämässä viikkoani vielä keskiviikkoaamuun asti. Syötiin burgereita ja meksikolaista. Heräilin kreisiaikaisin töihin (joo, nykyisessä elämässäni klo 8 toimistolla on harvinaista) ja olin iltaisin ihan poikki. Nukahdin tiistaina jo kahdeksalta, ja keskiviikkona sekä torstaina ennen kymppiä. Aikaiset nukkumaanmenot kuuluvat arkeeni yhtä heikosti kuin aikaiset työaamutkin. Nyt kuitenkin vihdoinkin tuntuu, että Hampurista peräisin olevat univajeet on kurottu kiinni ja ensi viikosta tulee energisempi.


Tänään heräsin pitkästä aikaa aamupäivän spinningiin, vaikka eilen istuttiin oluella vielä puolelta öin. Spinningkenkien korjaus pitkän tauon jälkeen vaan jännästi motivoi polkemaan. Spinning-tunnin jälkeen saunaan ja nopea aamupala kotona, ennen boxing-treenejä trivagolaisten kanssa. Sen jälkeen halusin vain ruokaa ja nukkumaan. Hitsi, että laiskat viikonloput ilman liiallista ohjelmaa on joskus vaan niin jees!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti