tiistai 26. toukokuuta 2015

ANTWERP, BELGIA

Antwerpissä meitä odotti harmaa ja sateinen sää. Kameraa ei tehnyt mieli kaivaa laukusta, kun taivaalta tihkutti höttöä. Onneksi illemmalla alkoi paistaa aurinko, jolloin vanhankaupunki näytti huomattavasti kauniimmalta.

Pysähdyimme lounaalle pieneen kahvilaan (Simply Emily), jonka viereisessä ravintolassa kävimme myös illalla syömässä. Joten jos Antwerpiin suuntaa niin nuo muutamat kivat kahvilat ja pubimaiset ravintolat Simply Emilyn ympärillä kannattaa katsastaa! Alueella kierrellessämme törmäsimme myös Food truck -festareihin, mutta quiche-lounaan jäljiltä ruoka ei maittanut. Ihanan oloinen tapahtuma kuitenkin!

Antwerpistä jäi hyvä fiilis. Nättejä taloja, upea rautatieasema ja selkeä pienehkö kaupunki. Todennäköisesti olisi ollut paljon enemmänkin nähtävää, mutta itse koin sen sopivaksi juuri yhden, tai maksimissaan kahden päivän kohteeksi.2 kommenttia:

  1. Mä kävin kanssa parin vuoden takaisella Brysselin reissun yhteydessä Antwerpenissa päiväreissulla :) Ihana ja tosi mukavanoloinen kaupunki, tykkäsin kovasti. Rautatieasema ja eläintarha oli jostain syystä ne kaksi kohdetta, jotka Antwerpenista jäi parhaiteen mieleen :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en nähnyt eläintarhaa lainkaan, mutta rautatieaseman todellakin! Nätti kaupunki :)

      Poista