maanantai 4. toukokuuta 2015

REISSUA PUKKAA

Olen todellakin alkanut kirimään matkustelun suhteen tänä keväänä. Viime syksyn jälkeen kun harmitti matkusteluttomuus. Toukokuu on muutenkin Saksassa asuvan matkustelijan unelma, sillä tälle kuulle sattuu kolme pyhäpäivää! Yksi meni jo Düsseldorfissa vappuna, mutta seuraavan vietän Barcelonassa, sitä seuraavan (toivottavasti) Belgiassa ja kesäkuun puolella oleva vapaapäivä kuluu Suomessa. 

Tajusin viikonloppuna, että tässä kuussa on suunnitelmieni lisäksi vielä yksi arkinen vapaapäivä. Lennot kaikkialle olivat jo todella kalliita, joten seuraavaksi miettimään lähimaiden vaihtoehtoja. Näillä näkymin vaikuttaa, että tälle kuulle tulisi vuoden toinen visiitti Belgiaan, haaveena olisi pyörähtää Brysselin lisäksi myös Ghentissä tai vaikka Antwerpissä. Tuntuu hyvältä idealta koluta lähimaita nyt, kun tässä vieressä tällä hetkellä kerran ollaan. Katsotaan miten käy, jonnekkin kuitenkin haluan tuona viikonloppuna. Luxembourg on myös vielä kokematta, mutta näillä näkyminen reissu sinne tulisi tapahtumaan Suomessa käynnin jälkeen.

Barcelona on ollut jo pidempään listallani. Nyt sitten vihdoinkin saimme Innsbruckissa asuvan Lindan kanssa varattua lennot sinne. Pitkä viikonloppu (toivottavasti aurinkoisessa) Espanjassa tuntuu tähän sateen keskelle oikein hyvältä idealta. Ja hyvässä seurassa. Ja kauniissa kaupungissa. Kaikki puhuvat Barcelonasta, pakkohan se on itsekkin kokea! Barcelona-vinkkejä siis kehiin, jos teillä sellaisia löytyy!

Ja Suomi. Tarvitseeko muuta sanoa? Perinteinen kaava Suomi-loman suhteen tulee taas toistumaan; perhettä, ystäviä, saunaa, muurinpohjalettuja, karjalanpiirakoita, Helsinkiä, Tamperetta, Vaasaa, maaseutua, irttareita, brunsseja, rauhoittumista.

Kuvat 

2 kommenttia:

  1. Tuo ylempi kuva ei kyllä ole Barcelonasta ollenkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii! Hahah kun vielä tuplana katsoin, että kuva viittaa Barcelonaan! kiitos siis, että korjasit :D ei oo ainakaa odotukset liian korkeella enää :D

      Poista