keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

VIIKONLOPPU HAAGISSA

Meillä on ollut netti kotona poikki jo useamman päivän, joten kuvien lataus on venähtänyt. Nyt sain vihdoinkin ladattua ensimmäisen osan kuvista tuskaisen hitaalla mobiiliverkollani. Toivotaan, ettei laatu kärsinyt kamalasti.. Oli vain pakko päästä jakamaan edes osa aurinkoisesta ja ihanasta viikonlopustani Haagissa!

Reissuun lähteminen ei tällä kertaa mennyt aivan putkeen, sillä heräsin sopivasti 20 minuuttia ennen junan lähtöä. Ihmiselle, joka ei koskaan nuku pommiin oli se aikamoinen shokki. Hetken epäuskoisena tuijotettuani kelloa, tajusin pompata ylös ja alkaa kiskomaan vaatteita päälle hirmuisella vimmalla. Ohimennen naputin äitille paniikkiviestin, että Apua äiti, nukuin pommiin. Fiksu äiti  käski varata uuden lipun, vaikka hintaa olikin tuplasti. Maanataina sen hinta on vain hassu muisto. Kyllä kannatti, sillä parin päivän pako Hollantiin teki todella hyvää. Palattuani maanantaina töihin, oli kiva muistella tuulista rantaa, kun työkaverit kertoivat Saksan puolella vallinneista tukahduttavista helteistä. Minulla pyöri mielessä vain hiekkasärkät ja kirkkaansininen taivas.

Matkalla shoppailin, fillaroin Schveningeniin rannalle ihanaa puiston läpi kulkevaa alamäkeä, söin, kävin museossa ja nukuin hyvin. Minulla oli käytössä vuokraamani pyörä jopa sunnuntaiaamuun asti, joten aamuseiskalta hyppäsin satulaan ja poljin rannan ja kaupungin puoleen väliin. Siitä hölköttelin hiljaiselle rannalle ja hengittelin meri-ilmaa pitkään ja hartaasti. Ihan parasta. Laitan Schveningenistä kuvia erikseen, joten tässä hieman kuvia Haagista!

2 kommenttia:

  1. Oon lukenut sun blogia tosi ahkerasti viime päivinä, kun viikko sitten meille tuli viesti että mies sai työpaikan Düsseldorfista! :) Mielenkiinnolla olen lukenut näitä Saksaan liittyviä juttuja, olen käynyt tosiaan kerran Düsseldorfissa toukokuun lopulla katsomassa paikkoja "varmuuden vuoksi" ja olen aivan ulapalla koko kaupungista... :D Mukava lukea näitä juttujasi, kivaa fiilistelyä Düsseldorfista (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja hirmuisesti onnea miehellesi! :) Düsseldorf on todella mukava kaupunki asua, että tervetuloa vaan :)

      Poista