keskiviikko 26. elokuuta 2015

CAMDEN MARKETIN HERKUT

Hannan kanssa matkustaessa on varmaa, että suuhun päätyy hyvää ruokaa. Olemme aika fanaattisia ruokamarkkina-ihmisiä ja tälläkin Lontoon lomalla kartoitimme muutamat. Ajattelin pistää vinkkini yhteen postaukseen, kunnes huomasin, että kamerastani löytyy enemmän kuvia ruoasta kuin mistään muusta.

Aloitetaan Camdenistä, joiden markkinat ovat varmasti jokaiselle Lontoossa käyneelle ainakin jollain tasolla tutut. Itse haahuilin ensimmäistä kertaa ajan kanssa ruokapuolella ja ihailin kaikkia makupaloja burgereista brownieihin. Itse söimme pienet leivät, supermakeat browniet ja minä nappasin vielä salted caramel fudgea mukaan. Muilla Lontoon markkinoilla käymisen jälkeen voin todeta Camdenin yhä voittavan. Tänne pitää mennä nälkäisenä!


4 kommenttia:

 1. Camden on mun lempikaupunginosa (yhden Lontoon vierailun perusteella tosin vaan :p) koko Lontoossa ♥ Ja noi markkinat on ihanat kyllä ♥ ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään epäile, Camdenissä viihtyy vaikka olisi käynyt kuinka monta kertaa tahansa! Aina on uutta maisteltavaa ja katseltavaa :)

   Poista
 2. Mä en kestä näitä ruokakuvia, haluan Camdeniin nyt hetinyt. Viimeksi käynyt kuusi vuotta sitten :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nykyään monesta maasta ja kaupungista löytyy streetfood-tapahtumia, joilla tartuttaa Camden-kaipuuta. Mutta onhan Camden kyllä aika kingi!

   Poista