torstai 27. elokuuta 2015

SUURIA MUUTOKSIA EDESSÄ

Olen jo pienen hetken pitänyt asiasta aika matalaa profiilia, vaikka se onkin ollut virallista jo reilun kuukauden. Ehkä on siis vihdoinkin aika avata asiaa myös täällä, sillä tällä muutoksella tulee olemaan taas kerran suuri vaikutus blogiini. Alla oleva kuva on nähty jo useaan otteeseen blogissani, mutta läväytetään se tänne taas kerran. Se yhdessä otsikon kanssa kertoo varmaan aika paljon. Tarkennuksena vielä se, allani koreilee Helsinki ja ajankohtana toinen päivä työharjoitteluani vuonna 2012.Jos osasit yhdistää vinkkini, ymmärsit varmaan, että valitettavasti tarinat Saksasta tulevat loppumaan lähiaikoina. Tarkemmin sanottuna loka-marraskuussa, kun siirrän osoitteeni taas Helsinkiin. Aloitan joulukuussa työt tutussa markkinointitoimistossa, jota odotan aika paljon. Samaan aikaan on kuitenkin todella haikeaa lähteä Saksasta.

Tunteet Saksasta lähtemisen suhteen ovat siis aika ristiriitaiset, mutta kerrankin päätös ei ole hätäisesti tehty. Olen punninnut Saksan ja Suomen välillä jo pidemmän aikaa ja työtarjous vain osui oikeaan saumaan. Osaisin luetella varmaan kymmeniä syitä, mutta pääpiirteittäin päätös perustui siihen missä minulla on elämässäni enemmän. Trivago on ollut ihan hurjan huikea kokemus, mutta uskon pääseväni eteenpäin urallani, jos otan vastaan enemmän haasteita. Suomessa on myös enemmän läheisiä ystäviä, perhe, sukulaiset. Lähdin Suomesta 6 vuotta sitten, ja nyt tuntuu että olisi hyvä palata ilman eräpäivää. Ainakin hetkellisesti. Itseni tuntien uskon, että kylmä talvi, kaukokaipuu ja haasteiden metsästys ajavat minut muille maille jossain vaiheessa. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä, aika hyvin tämä elämä on tähänkin mennessä yllättäyt minua mutkillaan.

Toivon suuresti, että te kaikki minun matkaani seuranneet pysyisitte mukana muutoksista huolimatta :)

9 kommenttia:

 1. Hei wau jee! Sit täytyy kyllä nähdä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oonkin ajatellut, että laittaisin viestiä! Sun lisäksi olisin erittäin innoissani näkemässä teidän perheen nuorimman ja uuden asunnon! :)

   Poista
  2. No ei muuta kun tervetuloa kylään tänne "maalle" :D Palataan asiaan kunhan oot muuttanu!

   Poista
 2. Paljon onnea uudesta työpaikasta! Olen lueskellut blogiasi vasta suhteellisen lyhyen aikaa, mutta pysyn kyllä messissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva kuulla, että pysyt mukana :)

   Poista
 3. cool! Onnea uudelle alulle, varmasti ihanaa palata Suomeen :) minäkin jään seurailemaan blogiasi tulevaisuudessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikista haikeista fiiliksistä huolimatta on kyllä tosi ihanaa palata Suomeen :) ja kiva kun pysyt mukana!!

   Poista
 4. Tervetuloa takaisin kotimaahan ja onnea ja menestystä tulevaan! :) Täällä ainakin pysytään kanavilla maanvaihdoksesta huolimatta.

  VastaaPoista