torstai 13. elokuuta 2015

SUNNUNTAI BERLIINISSÄ

Sunnuntai Berliinissä meni hieman vähemmillä aktiviteeteillä. Ensiksi veimme tuttuun tapaan laukut juna-asemalle säilöön ja siitä suuntasimme sekavilla julkisilla valmiiksi tutkitulle aamupalalle Anna Blume -kahvilaan (kannattaa käydä, vaikka saatatkin joutua jonottamaan noin vartin viikonloppuna). Vatsat täynnä kävelimme lähellä oleville Mauerparkin markkinoille nauttimaan musiikista ja kiertelemään kojuja. Siitä taas julkisilla sekoillen East side galleryyn katselemaan Berliinin muurin tunnetuimpaa osaa ja lopuksi väsyneenä takaisin rautatieasemalle, josta Hanna lähti lentokentälle ja minä junalaiturille. 

Nyt elämäni toisen Berliini-viikonlopun jälkeen tuntuu, että kaupunki on koluttu aika hyvin. Jos menisin vielä uudestaan Berliiniin, menisin yhä Markthalle Neuniin aamupalalle/lounaalle ja sunnuntaimarkkinoille Mauerparkiin. Kulkuvälineeksi säiden salliessa valitsisin todellakin fillarin. Yllätyksekseni totesimme julkisen liikenteen olevan hieman sekavaa, sillä vaikka metrot ja ratikat kulkivat, matkustaminen ilman S-junia oli haastavaa. Helppouden lisäksi fillarilla pystyy nähdä päivässä niin paljon!


2 kommenttia:

 1. This brunch looks soooo good! Do you remember the name? :) Larissa!
  (i still dont understand any finnish so i might have either sent this message already 5 times or 3 or not at all-- sorry haha)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey Larissa :D this is Anna Blume, suuuuper popular but be the queue moves quite quickly :)

   Poista