tiistai 1. syyskuuta 2015

TRIVAGO ON TOUR 2 - KOHTA MENNÄÄN!

On taas se aika vuodesta, kun trivago järkkää meidät työntekijät jonnekkin päin maailmaa. Viime vuonna pääsimme yksityisjunalla Itävaltaan, jossa meitä noin 400 innokasta trivagolaista odotti kokonainen vuoristolomakeskus hulppeine mökkeineen, kylpylöineen, hotelleineen. Ja se aamupalabuffet, huhhuh. Reissulla pääsimme mm. koskenlaskemaan, vaeltamaan, gondolihisseillä juhlimaan vuoren päällä olevaan ravintolaan sekä viimeisenä iltana nauttimaan 5 ruokalajin illallisen. Jo kerran tämän kokeneena odotukset ovat siis kovat tälle vuodelle. Tästä pääset viime vuoden postaukseen.


Mitä sitten tiedämme tämän vuoden reissusta? Emme ihan hirmuisesti, mutta juuri sopivasti spekuloidaksemme. Kun infoposti kilahti sähköposteihimme viime torstaina, vihdoinkin melkein koko osasto meni sekaisin. Muistan, että viime vuonna olisin kuullut enemmän spekulointia, tai sitten vaihtoehtoisesti olin itse ensikertalaisena niin mukana ja messissä, että upposin siihen innostuneeseen odotukseen. Nyt juuri viikonlopun korvilla jengi alkoi etsiä täyteen varattuja jättilomakeskuksia, katsella lentojen paluuaikoja eri toimistojemme saapumisaikojen mukaan ja miettiä, että missä kohteessa olisi meille povatut 12-15 astetta lämmintä. Kuulimme myös, että euroilla voi maksaa jos omakustaisesti jotain haluaa ja kaikkia neuvottiin ottamaan passi mukaan. Minultakin jo kyseltiin, että kuinkas pääsisi helpoiten Suomeen, sillä se sattui olemaan ainut euroalueeseen kuuluva pohjoismaa noilla lämpötiloilla. Pliis, ei mennä Suomeen! Olemme lähdössä taas junalaiturilta keskiviikkoiltana, joten joko juna vie meidät perille asti tai sitten vaihdamme kulkuneuvoa jossain. Lämpöennustuksen ja kulkuvälineen vuoksi on jotenkin niin todella vaikea veikata!

Vaikka innostukseni ei yllä viime vuoden tasolle, onhan tämä taas kerran niin mahtava kokemus. Loppuviikosta kannattaa kuikuilla instagram-tiliäni, sillä siellä varmaan selviää tämänvuotinen kohteemme!


6 kommenttia:

 1. Vähänkö jännää! :D Tuollaisille yllätysreissuille mäkin voisin lähteä! Toivottavasti reissu ylittää odotukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä jännää! Tavallaan haluaa tietää minne mennään, mutta samaan aikaan ei todellakaan halua tietää etukäteen liikaa :D

   Poista
 2. Aivan mahtavaa!! Mieletöntä lähteä reissulle noin, muutenkin kun reissaaminen on kivaa, mutta yllätyskohde tuo siihen vielä kivemman fiiliksen :). Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Olis kyllä aika hassua mennä yllärimatkalle Suomeen! :D Mä voisin tulla teille töihin ihan vaan koska kaikki teidän jutut kuulostaa niin huikeilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vois olla aika shokkimatka meille suomalaisille :D onhan täällä kaikkea kivaa virikettä, sitä ei kieltämään :)

   Poista