maanantai 23. marraskuuta 2015

AINA IHANA INNSBRUCK

Olen käynyt Innsbruckissa nyt muutaman vuoden sisällä jopa kolme kertaa. Tuo lähellä Saksan rajaa oleva Alppien ympäröimä siisti pieni kaupunki on vienyt sydämeni. Tällä kertaa ystäväni ollessa paljon koulussa, en edes saanut paljon aikaiseksi. Otin loman rentoutumisen ja maisemien katselun kannalta. Olinhan juuri ravannut vähillä unin Budapestiä ja Wieniä ympäri. Kaunistahan Innsbruckissa oli, etenkin nyt poikkeuksellisen lämpimän marraskuun aikana. Keskiviikkona asteet nousivat jopa yli kahdenkymmenen! Sään ja maisemien kunniaksi kävimme jopa kahdesti maisemabaarissa katsomassa kuvissakin näkyviä upeita maisemia. 

4 kommenttia:

 1. Insbruck näyttää kyllä kivalta ja kauniilta kaupungilta. Sellaiselta, jossa minäkin, ei-suurkaupunkien ystävä viihtyisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin että olisi juuri sellainen! Joulumarkkinoiden aikaan keskustassa on vilinää, mutta silti se on mukava, kotoisa ja pieni. Ja niiiiiin kaunis!

   Poista
 2. Innsbruck on kyllä meidänkin lemppareitamme ja varmaan tunnelmallinen joulumarkkinoiden aikaan. Samassa maisemabaarissa on oltu näköjään, mutta kesäaikaan. Vaan eipä tuo lämpötila nytkään tainnut juuri poiketa kesäisestä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele, että te myös pidätte Innsbruckista! :) Olen itsekin käynyt katselemassa maisemia samasta baarista kesäaikaan ja yllättävän samoilta ne nyt ilman lunta näyttivät!

   Poista