sunnuntai 1. marraskuuta 2015

VIIMEINEN VIIKKO SAKSASSA

Noinnikkaasti, viimeinen viikko Saksassa asuvana hujahti ohi. Siihen mahtui jopa kaksi tiimi-iltaa, halloween-juhlat ja paljon pimenevien iltojen fiilistelyä (eli kotona koomaamista). Muistan kuinka joskus muuttopäätöksen varmistuttua pistin puhelimeeni päivälaskurin käyntiin. Sitä oli välillä hyvä kurkata ja muistaa, että täällä oleva aikani on tässä elämänvaiheessa todella rajallista. Ja nyt se laskuri näyttää nollaa. Vaikea sanoa miltä tuntuu, sillä pääni ei selkeästi pysynyt laskurin mukana ja ajatuksissani olen vieläkin menossa huomenna töihin. Mutta ehei, meikäläinen lomailee nyt seuraavan kuukauden!


Viimeinen työpäivä meni yllättävän kevyesti, ehkä juuri edellämainitusta syystä. Olin aika valmistautunut herkistelemään, mutta yhtään kyyneltä ei ollut edes lähellä! Enhän minä oikein tajunnut istuvani siellä viimeistä kertaa. Kävin läpi kolmen eri tiimini hyvästelysessiot ja sain ihania kortteja ja juttuja muistoksi. Miten hassua olikaan palauttaa läppäri ja aina ajoittain ajatella, että nyt teen tämän viimeistä kertaa. Nyt nousen tällä hissillä viimeistä kertaa. Tai nyt katson tätä kaunista maisemaa 15. kerroksestamme viimeistä kertaa. Tavallaan uskon, että joku päivä tulen vielä käymään trivagon toimistolla. Ainakin Düsseldorfiin tulen, jo heti parin viikon päästä.

Sitä ennen kuitenkin aion käydä Suomessa ja matkustella. Olen aika tiiviisti keräillyt uusia maita ja etenkin kaupunkeja tänä vuonna, mutta jospa sitä vielä ainakin yhden maan ja useamman kaupungin saisi. Myös monet joulumarkkinat aion katsastaa. Näistä lisää myöhemmin, nyt minä lähden nauttimaan viimeisestä päivästäni Saksassa tällä erää. Huomenna näihin aikoihin pitäisi olla jo kamat kasassa ja passi taskussa valmiina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti