sunnuntai 6. joulukuuta 2015

ENSIMMÄINEN VIIKKO SUOMESSA


Kulunut viikko on hujahtanut nopeasti. Maanantai meni asuntonäyttöjä kierrellessä, tiistaina oli ensimmäinen päivä uudessa työssä ja torstaina jo pikkujoulut. Viikko meni yllättävän pirteissä fiiliksissä, mutta sitten viikonloppuna alkoi väsymys painaa. Nyt onkin ollut mukava olla kotona, kutoa pipoa ja järjestellä tavaroita.


Asuntokin löytyi! Kiersin kolmessa näytössä ja pelkojani vastoin, kaikkia asuntoja tarjottiin. Kuitenkin ihan yllättäen entinen työkaverini ilmoitti hänen kämppänsä vapautuvan vuoden vaihteessa ja kirjoitan nyt huomenna sopparin tähän asuntoon! Olin aikoja sitten kysellyt vapautuvia asuntoja Helsingissä Facebookissa ja nyt hänen viestinsä ajoittui täydellisesti. Seuraavana päivänä se olisi ollut jo liian myöhäistä, sillä olisin ottanut vastaan jonkun ihan ok kämpän. Tämä tuleva asuntoni on yllättävän iso parvellinen yksiö, joka on kaikkia katsomiani asuntoja paljon parempi! Olen todella innoissani! Sijaintikin on tutussa Kallio/Sörnäisissä, jossa aikanaan vietin harjoitteluvuoteni.

Tämä nyt oli todellinen tilannekatsaus ensimmäisen viikon jälkeen, sillä postauksia ei tule tippumaan kovin useasti ennen kuin saan käyttööni nopeamman netin. Nykyisessä asunnossa kun ei ole langatonta nettiä ja ulkomailla asuessani hankkimassa ylläpitoliittymässäni on varmaan Suomen hitain netti. Mutta viimeistään jouluna ja tammikuussa aktiivisoidun niin täällä kuin instagramissakin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti