sunnuntai 14. helmikuuta 2016

BLOGILOMA

Ajoittain mieleeni on muistunut, että minullahan on blogi. Niinä hetkinä olen kuitenkin miettinyt, että mitäs sinne muka kirjoittaisin ja sitten koko ajatus on haihtunut kiireeseen. Seuraakohan tätä vielä joku?

Usein aktiiviset blogaajat puhuvat blogilomista, kirjoituslukoista ja muista haasteista kirjoittajan arjessa. Jonkun tällaisen tässä kai kävin läpi. Ehkä pienen identiteettikriisin blogini suhteen, joka oli viime vuosina muotoutunut täysin matkablogiksi. Omasta elämästäni matkustelun ympärillä pystyi vain lukea sivulauseissa tai rivien välistä. Mistä siis nyt kirjoittaisin, kun elämäni pyörii vain Helsingissä? Mikä olisi blogini uusi suunta vai loppuisiko tämä kokonaan? Jäisi päiväkirjaksi ja muistoksi niiltä ajoita, jolloin elämässäni vaihtuivat maisemat puolivuosittain ja mitään suurta ei voinut suunnitella muutaman kuukauden päähän.Blogihiljaisuus usein kertoo kahdesta asiasta, ainakin oman kokemukseni mukaan. Joko ihminen ei kykene kirjoittamaan, kun ei ole voimia tai sitten hänellä on kiire. Itse onnekseni lukeudun tällä kertaa tuohon jälkimmäiseen ryhmään. Elämäni on täyttynyt kiireestä nähdä uusia ja vanhoja ystäviä. Olen ahminut kalenterini täyteen kaveritreffejä, lähtenyt uusiin juttuihin mukaan ja varmistanut eläväni täysillä. Saksassa usein hautauduin itsekseni omiin touhuihini, joka pidemmän päälle ei ole minunlaista elämää. Olen myös nauttinut töistä, ajoittain jopa todella pitkistä päivistä. On haastetta, vastuuta ja edistysaskelia. Olen siis elänyt aika harvinaisen onnellista elämää, lähiaikoina myös hyvin vaaleanpunaisten lasien läpi. 

Yksityiselämässä siis olisi ihania asioita, mullistuksia, onnistumisia ja ihastumisia. Mutta miten kirjoittaa niistä blogiin, joka on jo pitkään kertonut minusta vain pintaraapaisun. Siinäpä kysymys, jota jään miettimään. En siis edelleenkään osaa sanoa palaanko blogini ääreen aktiivisesti, sillä tässä haetaan vielä hieman suuntaa. Se siis jää nähtäväksi. Nyt kuitenkin kiirehdin turvatarkastukseen! Olen matkalla Vaasasta Helsinkiin ihanan kotiviikonlopun jälkeen. On myös todella ihana palata Helsinkiin. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti